День знань

Ось і промайнуло літо! Сьогодні 1 вересня 2023 року в Україні розпочинається новий навчальний рік. У День знань школярі та вчителі вперше зустрічаються після літніх канікул. Через продовження повномасштабної російсько-української війни у нашому ліцеї ця зустріч відбулася лише в умовах онлайн. Онлайн чи ні, але перший дзвоник пролунав по всій Україні, який покликав дітей навчатися . Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для десятьох першачків розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька. Для одиннадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, хоча і дистанційно, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

У закладі пройшов онлайн Перший дзвоник "Ми- нація єдина, твої ми діти, Україно!" . Перший урок подорож до країни знань “Я маленька зірочка України” відбувся у 1 класі “. Здобувачі освіти 2, 8, 11 класів говорили про ментальне здоров’я на уроці “Ти як? Повертаємося до школи!”. Перший урок під девізом “Ми -українці: честь і слава незламним” пройшов у 5 класі. Класний керівник Наталія Олександрівна на уроці “Слава Україні! Героям слава!” розповідала про наших захисників сіл Гусарівка, Шевелівка, які віддали своє життя за свободу, і яким встановлені пам’ятні знаки та пам’ятники на шляху від Гусарівки до Шевелівки. На уроках “Україна у моєму серці”, “Україна починається з тебе “, “Діти об’єднують Україну”, “Шлях до перемоги” класні керівники 3, 4, 6, 9 класів говорили про рідну Батьківщину та державні символи, про героїчні сторінки України та славетних українців, про рідний край , мамину пісню, батьківську усмішку, а також читали вірші, малювали , співали.

Хай 1 вересня подарує приємні емоції та надії на вдалий навчальний рік! Вчителям – ентузіазму та терпіння, учням – старанності й жаги до знань! Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Бажаємо, щоб новий навчальний рік був наповнений цікавими відкриттями, принесе вагомі здобутки – довгоочікуваний мир нашій рідній Україні!

31 августа 2023 г.

/Files/images/Директор.jpg


Галерея "Перший урок"

Кiлькiсть переглядiв: 81

/Files/images/banerBPD_200x80.png

/Files/images/Телефони допомоги.png

/Files/images/Обирай життя.png

Дата останньої зміни 10 Травня 2024

Фотогалерея